Situatie rondom de schaapskooi
Geplaatst op 24 maart 2020

Dag ,

De wereld staat opeens op zijn kop. Het corona-virus zal niemand onberoerd laten.

Via dit nieuwsbericht laten wij je weten wat de situatie bij ons is. 

  • Tot en met eind mei komt de kudde niet meer binnen in de schaapskooi op de vaste tijden (woensdag en zondag om 16 uur en zaterdag om 17 uur). De kudde komt wel op deze tijden naar het land bij de schaapskooi. Maar wij verzoeken je elkaars afstand te respecteren. 
  • De Lammetjesdag wordt verplaatst naar zondag 7 juni. De lammertijd is bij onze kudde altijd vrij laat, daardoor is het zelfs wel gunstig om de Lammetjesdag later te houden. 
  • Het Wolatelier/winkel is alleen geopend op de dagen dat er een medewerker aanwezig is. Mocht je iets nodig hebben en eerst willen informeren of er iemand is, bel dan Marianne (06-14467033). Verder mogen er niet meer dan twee mensen tegelijkertijd binnen zijn. Voor koffie/thee maken we gebruik van kartonnen bekers en er zijn desinfectiematerialen aanwezig. 
  • Het Schapenscheerdersfestival & Wolfeest staat nog steeds gepland voor 11/12 juli, tenzij de overheid anders beslist. 


Wil je in deze spannende tijden je creativiteit botvieren met wol en vilt? We hebben nog volop vachten beschikbaar om zelf te spinnen of te vilten en er is voldoende handgesponnen wol om zelf te gaan breien. 

Wij wensen iedereen gezondheid en creativiteit toe! 


Hartelijke groet,

Marianne en Albert