viltworkshop ruwe vacht vilten
11 juli 2020

Viltworkshop Beatrice Waanders – The Soft World

Het Drents heideschaap is een van de oudste oerrassen van West-Europa en geliefd om zijn prachtige soepele lange manen.


Met de versgeschoren schapenvachten van de kudde van Balloo ga je vachtvilten. Je maakt een stoer en hip kleed met de lange lokken van het Drents heideschaap van het Balloërveld. Leuk om voor de open haard of kachel te leggen, of over bank of stoel. Héél trendy en nog leuker als je er zelf op hebt staan zwoegen! Vilt ervaring is niet vereist.*

Voordeel van een gevilte vacht ten opzichte van een gelooide vacht: je kunt het wassen, het is diervriendelijk (er is geen schaap voor geslacht) en het is een duurzaam product.

De afmeting is ca. 90 x 120 cm. Je kiest zelf de kleur van onderwol: warm bruin, modern grijs of stijlvol wit. Kosten inclusief materiaal € 85,- voor een witte vacht. Bij een donkere vacht of grote vacht geldt er een meerprijs.

Data 2020:

Zaterdag 11 juli, aanvang 12.00 uur tot circa 16.00 uur.

Deze workshop is volgeboekt. Wil je op de reservelijst, stuur een mail naar info@annekeboekee.nl

Bij je aanmelding word je doorgestuurd naar iDeal om een aanbetaling te doen van € 15,-. Vier weken voor de workshop ontvang je een factuur voor het restantbedrag met het verzoek deze te betalen binnen twee weken.

De workshop vraagt redelijk zware fysieke inspanning en is dus niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met lichamelijke blessures, reuma of artrose, die slecht ter been zijn of anderszins beperkt in fysieke kracht.

Bij annulering minder dan 2 wk tevoren worden de deelnamekosten niet geretourneerd.  Bij annulering langer dan 2 weken tevoren worden de deelnamekosten geretourneerd minus € 7,50 administratiekosten. U kunt de workshop wel kosteloos doorschuiven naar een nieuwe datum.

Minimumaantal deelnemers: 8  

Aanmelden viltworkshop via het aanmeldformulier >>